Programma Golfschool 2024

Golfpark Soestduinen beschikt met de Golfschool en 6 aangesloten golfprofessionals over bijzonder uitgebreide cursusmogelijkheden. Wij bieden diverse cursussen, inlooplessen, leerwedstrijden en technische shorttrips voor de échte beginner tot single handicappers. Maar ook van even opfrissen om een specifiek probleem te verhelpen. Hieronder leest u meer over onze cursussen en hoe u zich kunt direct online kan aanmelden!

Onze cursussen vinden nagenoeg altijd plaats élk eerste (hele) weekend van de maand. Zie ook de link bij elke cursus naar aanmelden & data. 

Onze Winter- & Zomerlessen zijn op élke dag van de week.

Download hier onze tarievenkaart; alle genoemde prijzen zijn per persoon!

Bekijk ook onze Baanpermissie Jubileum actie vanaf 1 juni – 1 augustus 2024

 

Kennismaking Golfsport   (1,5 uur;  min. 2 pers.) € 59,-

De introductie van de golfsport. In deze cursus maakt u kennis met deze fantastische sport. Maar is het wel wat voor u? Misschien heeft u wel talent? U maakt kennis met de basisslagen in het golf, uitleg over het spel en u tevens speelt u een aantal holes op de golfbaan. Na afloop heeft u absoluut een totaalbeeld van de golfsport. En dat allemaal in 1,5 uur tijd. Download meer informatie (pdf)

Direct aanmelden & data

Kennismaking Intake Golfvaardigheid (2 uur;  min. 2 pers.) € 69,-

U beoefend de golfsport maar wil zich verder ontwikkelen en zoekt een geschikte golfleraar en/of cursus? Of heeft u al enige tijd niet meer gespeeld en wilt u de status van uw golfvaardigheid in kaart brengen? Tijdens deze intake bijeenkomst wordt door onze Golfprofessional een beknopte analyse van u gemaakt. Aan de hand van deze gegevens kunt u de juiste keuze maken en heeft u beeld hoe lang u nodig heeft om (weer) op het juiste niveau te komen. Download meer informatie (pdf)

Direct aanmelden & data

Baanpermissie/hcp. 54 (6-weeks) € 275,- nú € 99,- !!

Voor de échte beginner bieden wij een kwalitatieve 6-weekse GVB cursus om uw Baanpermissie en/of handicap 54 te halen. Voor iemand die voor het eerst kennis maakt met de golfsport is dit de minimale investering om uw golfvaardigheid op NGF (Nederlandse Golf Federatie) niveau te halen. Wij leren u, in een klein groepje, álle basisvaardigheden, bereiden u voor op uw theorie-examen, gaan met u de baan in om een volledige ronde 9 holes te spelen, leren u alle etiquette, leren u scorekaarten uitrekenen en nemen uw praktijkexamen af. Kortom, na deze cursus bent u uitstekend in staat om zelfstandig door de baan te spelen en stroomt u uit met een NGF-Baanpermissie.

Tijdens onze favoriete 6-weekse variant bent u tussen de lessen door welkom om zónder kosten en incl. geleend materiaal te oefenen en hetgeen geleerd in de praktijk te brengen. Bekijk het programma van de cursus Baanpermissie / HCP 54 of Download meer informatie (pdf)

Boekt u vanaf 1 juni t/m 31 juli 2024 dan maakt u gebruik van onze Jubileum-actie. U betaalt dan slechts € 99,- voor dezelfde cursus met nagenoeg hetzelfde programma. Zie voor het exacte programma en privileges het bericht op onze actuele nieuwspagina; klik hier.

Direct aanmelden & data

Baanpermissie (2-daags) € 199,- nú € 99,- !!

Voor de sportieve beginner met (eventueel) al een klein beetje ervaring bieden wij een kwalitatieve 2-daagse Baanpermissie cursus om uw NGF-Baanpermissie te halen. U lest in een klein groepje. Deze cursus is de minimale investering om uw golfvaardigheid op NGF (Nederlandse Golf Federatie) niveau te halen. Tijdens de cursus leren wij u of analyseren/refreshen wij alle basisvaardigheden, bereiden u voor op uw theorie-examen, gaan met u de baan in om een aantal holes te spelen, leren u alle etiquette, leren u scorekaarten uitrekenen en nemen uw praktijkexamen af. Na de cursus bent u zeer goed in staat om snel uw handicap 54,0 of lager te halen. Download meer informatie (pdf)

Boekt u vanaf 1 juni t/m 31 juli 2024 dan maakt u gebruik van onze Jubileum-actie. U betaalt dan slechts € 99,- voor dezelfde cursus met nagenoeg hetzelfde programma. Zie voor het exacte programma en privileges het bericht op onze actuele nieuwspagina; klik hier.

Direct aanmelden & data

Golfvaardigheid Refresh cursus (3 uur) € 149,-

U heeft ooit uw Golfvaardigheidsbewijs gehaald en er uiteindelijk weinig mee gedaan. Maar nu wilt u het golfen weer oppakken. Hoe nu verder? Voor die mensen bieden wij een GVB Refresh cursus. Het programma van 3 uur is zo samengesteld dat alles weer boven borrelt. Alle basisoefeningen, baanles, en theorie & etiquette worden uitvoerig met u doorgenomen en geoefend. Aan het einde van de dag staat u weer op het niveau van destijds, toen u het golfvaardigheidsbewijs heeft gehaald. Een goede basis om weer (door) te starten (of opnieuw te beginnen 😉 met uw golf carrière. Download meer informatie (pdf)

Direct aanmelden & data

Gevorderden cursus  hcp.  36  niveau (5-weeks) € 249,-

Tijdens deze 5-weekse of 2-daagse golfcursus wordt u klaargestoomd om (sneller) naar hcp. 36 niveau te komen. Veel oefeningen, zowel op de mat als in de baan, samen met veel tips en uitleg over hoe het spel (slim) te spelen, zullen u hierbij helpen. Deze cursus, in een klein groepje van 4-8 deelnemers, is een aanrader voor een ieder die zijn/haar hcp. 54 al heeft gehaald. Ook hier geld weer dat u in geval van de 6-weekse variant gedurende uw cursusperiode gratis bij ons kunt oefenen en desgewenst materiaal kunt lenen. Download meer informatie (pdf)

Direct aanmelden & data

Cursus Coursemanagement (3 uur) € 149,-

Goed slaan is niet het enige wat nodig is voor een goede ronde. Kennis van het spel en inzicht in waar en hoe de bal te spelen is minstens zo belangrijk. Op deze dag wordt u gedurende 3 uur alles bijgebracht om tactisch een goede ronde te spelen. Theorie en praktijk zullen die dag worden afgewisseld. Na deze cursus zult u gegarandeerd met minder slagen de baan doorkomen! Download meer informatie (pdf)

Direct aanmelden & data

Fixing Personal Golf-problems (3 uur) € 149,-

Deze cursus is voor golfers die in een klein select groepje van min 2 en max. 3 personen een duidelijke inzicht willen krijgen over hun golfvaardigheid en/of oplossing willen voor persoonlijke golf-technische problemen. Met behulp van verschillende (video-)analyses zullen persoonlijke “golfproblemen” inzichtelijk worden gemaakt. De golfleraar zal u gedurende 3 uur aan de hand van deze gegevens uitgebreid de oefeningen met u doornemen die u kunt gebruiken in uw trainingen. U krijgt de persoonlijke analyse en oefeningen uitgewerkt opgestuurd! Download meer informatie (pdf)

Direct aanmelden & data