Jubileumactie: Baanpermissie voor slechts € 99,-

Dit jaar bestaat de Golfvereniging (en Golfpark) 25 jaar. Daar zijn wij trots op en dit willen wij graag met iedereen delen. De Golfsport groeit, verjongt en is uitdagend. Daarom bieden wij vanaf 1 juni ’24 tot 1 augustus ’24 een niet te missen cursus-actie.

Haal je Baanpermissie in 2 (hele) dagen of verdeeld over 6 lessen in 6 weken. Normaal kost dit € 199,- respectievelijk € 275,-. Wij bieden de cursus, in het kader van het Jubileum, aan voor slechts € 99,- !!

De actie loopt vanaf 1 juni tot 1 augustus 2024. In deze periode kunt u dus de cursus boeken. het verzilveren van de cursus kan tot 1 oktober. Voor de 2-daagse zijn alle data al bekend. Klik hier voor meer info en boeken. De 6-weekse cursussen beginnen in overleg zo’n 2 keer per maand. Dit wordt gepland in overleg. Zie onderstaand de inhoud van de 2 cursus acties.

  • 2-daagse cursus: Les van 10.00 – 14.30 uur (afhankelijk aantal deelnemers). De cursus is incl. theorie-examen, baanles, starterspakketje en les van een gecertificeerde Golfprofessional
  • 6-weekse cursus: 5 lessen van 1,5 uur en 1 les van 2 uur. De cursus is ook incl. theorie-examen, baanles, starterspakketje en les van ene gecertificeerde golfprofessional.
Jubileumactie: Baanpermissie voor slechts € 99,-