Onze golfprofessionals

Christel van Bergen Walraven  PGA-A professional  (headprofessional)

Mijn naam is Christel van Bergen Walraven, PGA Holland A teaching golfprofessional, geboren in 1979 en woonachtig in Veenendaal. Ik golf sinds mijn 10e jaar en ben tot 2019 lid geweest van Golfclub Broekpolder in Vlaardingen. Ik heb in mijn’ jeugd’ meerdere jaren in de NGF selecties gezeten en heb het geschopt tot Jong Oranje. Die periode was super leuk en leerzaam met vele (inter)nationale toernooien. In 2011 heb ik de keuze gemaakt om van mijn hobby mijn beroep te maken, en sinds die tijd geef ik golfles. Plezier in het spel is het aller belangrijkste, een goede basis techniek is daarin essentieel en dit wil ik graag met je verder uitbouwen. Ik vind het belangrijk dat je weet waarom de bal doet wat hij doet. Een stukje bewustwording is daar onderdeel van. Om een beter golf niveau te halen is trainen belangrijk. Ik zal je tijdens de les gerichte oefeningen meegeven zodat je buiten de les om efficiënt kan oefenen en daarmee sneller (positief) resultaat ziet. Fysiek is de afgelopen jaren belangrijker geworden dus samen met jou gaan we bekijken wat de mogelijkheden in de beweging zijn. Ik ben spontaan, sportief, heb veel geduld, geef les aan alle leeftijden en niveaus en altijd in voor een ‘dolletje’.

René Witteveen  WGTF-professional

Hallo, mijn naam is René Witteveen en ben bezeten van deze sport. Buiten al mijn andere sport ervaringen stak deze er met kop en schouders bovenuit. Ben sinds mijn 7e al bekend met het golfspel en geef nu ruim 30 jaar les. Nog vind ik het mentale gedeelte van dit spel het meest interessant. Ben zeer gepassioneerd om goed les te willen geven en denk dat mijn uitgebreide golfervaring daarbij goed van pas komt. Heb vele golfbanen in de wereld bespeeld en tijdens mijn 3 jaar lange trainingen in Schotland heb ik de meeste kennis opgedaan. Ook heb ik veel kennis opgedaan bij de opleidingen PGA en WGTF en houd ik mijn kennis tot op heden nog steeds bij. Ik ben erg geduldig, analytisch en gedreven. Dit helpt mij om iedereen op een persoonlijke manier les te kunnen geven en het beste uit hen te halen. Iedereen kan golfen en ook nog eens goed. Groetjes, René.

Serge Pessemier  PGA-A professional

Als nieuwe golfprofessional bij Golfpark Soestduinen (sinds maart 2022), stel ik me graag kort aan u voor. Mijn naam is Serge Pessemier en sinds 1987 ben ik werkzaam als golfprofessional. Mijn opleiding tot PGA B en A golfprofessional heb ik gevolgd aan het van Swinderen Golf College op Sportcentrum Papendal. Voor en tijdens mijn opleiding ben ik begeleid door Tom O’Mahoney bij de Noordwijkse Golfclub. Naast lesgeven en swingtechniek heb ik me gespecialiseerd in clubfitting, shortgame en coursemanagement. Mijn werkdagen zijn donderdag en zaterdag. Ik verheug me erop u te ontmoeten bij golfpark Soestduinen. Heeft u een vraag of wilt u een les boeken, neem gerust contact met mij op. Mijn motto: Voor veel golfplezier, boek je een golfles bij Serge Pessemier.

 • 035-5880005 / 06-15311660
 • serge@golflessen.info
 • Bel, app gerust voor een afspraak

Christel Koster  PGA-B professional

Na 22 jaar als verpleegkundige van mijn passie mijn werk gemaakt. Door mijn kennis van het menselijke lichaam kan ik deze ervaring op veel fronten in de golfsport inzetten. Uitgaan van de mens als een uniek persoon, daar werk ik mee. Veel mensenkennis is een enorme verrijking in deze sport. Geduld, oog voor detail, open aanpak, persoonlijk in mijn aanpak, zijn onder andere kwaliteiten van mij als professional. En bovenal mijn passie overdragen van deze sport.

 • 035-5880005
 • Christel.golfcoach@gmail.com
 • Bel, app of mail gerust voor een afspraak

Annemieke Verkerk  WGTF-professional

Is gecertificeerd golfprofessional en geeft inmiddels 6 jaar les zowel kinderen als volwassenen. Ze heeft veel geduld en probeert het beste uit mensen te halen. Omdat ze zelf op latere leeftijd is begonnen met golfen begrijpt ze goed welke weg je moet afleggen om een goede golfer te worden. Annemieke Verkerk geeft les aan zowel beginners als gevorderde golfers. Met warme, persoonlijke aandacht werkt ze elke les aan de verbetering van je speeltechniek. Haar stralende lach en ontwapenende charme maakt haar bij iedereen geliefd. Ook kinderen lopen met haar weg.

 • 035-5880005 / 06-41630350
 • annemiekeverkerk@mail.com
 • Bel, app gerust voor een afspraak

Joep Kokkeler  WGTF-professional

Mijn naam is Joep Kokkeler, gecertificeerd WGTF professional en tevens jeugd coach KSS 1. Zelf ben ik pas op latere leeftijd begonnen met golf, toen ik nog studeerde. Ik ben toen samen met een vriend een baan op gesmokkeld voor mijn eerste golf ervaring en ik was meteen verkocht! Tegenwoordig is het een stuk makkelijker om te beginnen met golf en daarom ben ik ook gaan lesgeven, juist om te zorgen dat niemand diezelfde capriolen hoeft uit te halen die ik heb gedaan! Ik heb pas recent mijn opleiding afgerond maar dat betekend niet dat ik klaar ben met leren. Mijn volgende doel zal zijn om te gaan focussen op de fysieke handicap van de Golfer, deze zou in de ideale situatie in lijn moeten zijn met de golf handicap. Is dat niet het geval, dan is het lastiger vooruitgang te boeken. Ik zal vaker in de weekenden aanwezig dan door de weeks en als meer wilt weten, spreek mij dan aan.

 • 035-5880005 / 06-30056245
 • j.kokkeler@gmail.com
 • Bel, app gerust voor een afspraak

Sjoerd Leenders  WGTF-professional

Gecertificeerd WTGF golfprofessional van onze Golfschool. Sjoerd heeft naast zijn papieren als Golfprofessional ook diverse andere (NGF) papieren waardoor hij een zeer breed georiënteerde golfprofessional is. Sjoerd is analytisch sterk onderlegd en weet uw spel, met de juiste resultaatgerichte oefeningen, te verbeteren. Of u nu een beginner bent of een gevorderde speler.

 • 035-5880005 / 06-53361467
 • sjoerdleenders@hetnet.nl
 • Bel, app gerust voor een afspraak