Veleka Logistics

Veleka Logistics BV is een logistieke dienstverlener van hoofdzakelijk tijd kritische producten. Deze logistieke dienstverlening doen wij vanuit onze vestigingen in Schiphol, Poeldijk, Luik, Tel Aviv en New York. Tezamen met lokale agenten over de gehele wereld hebben wij de laatste 25 jaar een netwerk opgebouwd dat zich bezighoud met luchtvracht, zeevracht, vervoer over de weg, handling, douane afhandeling, warehousing, distributie en fiscale vertegenwoordiging van buitenlandse bedrijven. Logistiek van A tot Z.

De moeilijkheid en uitdaging van al deze activiteiten is kinderspel in vergelijking met de logistieke weg dat een klein rond balletje naar een grasveld met een gat erin moet afleggen. Het adresseren, wegsturen en op de juiste plaats laten neerkomen van dat balletje is op zich gelijk aan een logistieke operatie. Deze operatie is uiteindelijk altijd uitputtend.  Dit spel kan een ultieme uitdaging zijn om je zelf te verbeteren, je bent namelijk zelf je grootste concurrent. Dit gegeven heeft, in de laatste vijfentwintig jaar, Veleka Logistics geholpen om zich te ontwikkelen en te staan waar we nu zijn. Goed naar je zelf kijken en altijd de vraag stellen “ wat kan beter”.

Wij als Veleka Logistics vinden het leuk om de lokale golfsport te ondersteunen en wensen een ieder heel veel plezier in zijn of haar positieve strijd tegen zichzelf.

Veleka Logistics