Laatste werkzaamheden Fase 2 herstel paden – Hole 3 – 2e helft sept.

Fase 2 van de herstel van de paden was in mei ’23 nagenoeg voltooid. Rest alleen nog hole 3. Dit gebeurd 2e helft september.  

De herstelwerkzaamheden van de paden zijn goed uitgevallen! De paden zijn goed uitgehard en de kleur is goed. Zelfs met overvloedige regelval blijkt dat de paden goed draineren. Kortom, het resultaat is naar verwachting.

Tweede helft september pakken we de overgebleven hole 3 op + nog een paar reparatie plekken bij het clubhuis en teebox van hole 5. Dat betekent dat we nog eens 2 dagen aan het werk zijn. Hierdoor zal hole 3 die dagen niet bespeelbaar zijn. Daarna zult u via een alternatieve route naar hole 4 moeten lopen. De nieuwe paden moeten immers 1,5 – 2 weken uitharden.

Informatie volgt via onze receptie, social media en onze website.

 

Laatste werkzaamheden Fase 2 herstel paden – Hole 3 – 2e helft sept.