Nieuwe paden 23 mei weer toegankelijk!

Vanaf dinsdag 23 mei zijn de (nieuwe) paden weer toegankelijk. Fase 2 herstel paden is dan nagenoeg voorbij.

Eigenlijk is het nog iets te vroeg maar we merken dat de temperatuur zijn werk goed heeft gedaan. De paden zijn al aardig hard. Ze verschillen nog wel van kleur. Dit betekent dat bepaalde delen nog niet goed zijn uitgehard. Dat zal ook nog wel even duren.

Helaas wordt er de komende tijd nog wel aan de paden gewerkt. Ongeveer1 juni gaan we nog 2 dagen rond het clubhuis aan de gang. Hiervoor komen dan nog wel een paar aanvullende regels voor gebruik van de buggy. En in augustus gaan we rond de teebox van hole 3 en het pad rond de green van hole 3 nog vernieuwen.

Maar wij begrijpen dat het voor jullie, als handicart- & buggy gebruikers, jammer is dat je hierdoor niet of minder kan golfen. Daarom willen wij jullie mededelen dat wij vanaf vandaag weer buggy’s toelaten. Wat ons betreft kan je overal rijden. Maar een paar handelingen moeten jullie nog niet doen!!

  • Stilstaand draaien met de wielen is écht heel slecht voor het pad
  • Oppassen voor paaltjes met ketting die langs sommige paden staan. Dit komt omdat zijkanten zijn ingezaaid
  • Liefst midden op het pad rijden. Veel randen zijn ingezaaid

Veel plezier weer met golfen!

Fase 1: afgelopen november hebben wij fase 1 uitgevoerd. Dit bestond uit het herstellen van paden die last hadden van boomwortels. Door de jaren heen kwamen de wortels boven de grond. Dit is dus in november helemaal verholpen.

Fase 2 : is bedoeld om alle paden die niet gerepareerd zijn, te voorzien van een flinke nieuwe deklaag. Maar we gaan ook paden, die bestaan uit alleen zand, aanpassen naar halfverharding. Tevens gaan wij een aantal paden wijzigen zodat de looproutes tussen de holes iets wordt aangepast. Als fase 2 is afgerond zal er een compleet vernieuwde infrastructuur ontstaan.

Kortom, wij blijven investeren om onze bezoekers zo gastvrij mogelijk te ontvangen. Ook in tijden die economisch wat lastiger zijn …

Nieuwe paden 23 mei weer toegankelijk!