Nieuwe Driving Range

Inmiddels is de bouw van onze grote DR gereed en is deze in gebruik genomen. De overkapping is uitgerust met 14 nieuwe afslagmatten verdeeld over 2 gebouwen; een lang (40 meter) en kort (8 meter) deel. Om privacy en beschutting te bieden zijn beide overkappingen hebben een duurzame achterzijde van groen.

Inmiddels wordt het eerder donker en zijn dus de dagen minder lang en gaan we naar de winter. Daarom is de overkapping ook uitgerust met verlichting én warmtestralers. Kortom alle comfort straks voor de winter. Aan de beide zijkanten is tevens ruim 140 meter net gespannen tot 5 meter hoogte om afwijkende ballen links en rechts te kunnen opvangen. De DR zélf is bedoeld als een natuurlijke vlakte met verschil in hoogte.

Daarnaast zijn onze beide (verlichte) Driving Ranges uitgerust met nieuwe afslagmatten en zijn er nieuwe DR ballen in gebruik genomen.

Ook onze (verlichte) Chipping en pitching area is voorzien van een nieuwe Teeline en 8 permanente afslagposities vanuit het bos.