Registratielidmaatschap Golfmember nu mét gratis les

logo-Golfmember-RGB

 

Golfmember.nl; nieuwe partij met focus op inhoud en …. gratis les!!

De digitale Golvereniging Golfmember.nl biedt vanaf 1 juni 2019 gratis les bij ál haar abonnementen! Dus al vanaf het jeugd (€ 39,-) of Basic abonnement (€ 49,-) krijgt u al een gratis lesuur. Zo is uw registratielidmaatschap wel héél goedkoop geworden!Aanmelden kan via de website van Golfmember.nl.

Op 1 januari jl. ging Golfmember.nl van start. Een nieuwe speler in een veranderende golfmarkt die zich speciaal richt op golfers die vrij willen zijn van verenigingsverplichtingen en vast speelrecht. Golfers kunnen zich registreren volgens de voorwaarden van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en profiteren tegelijkertijd van een keur aan zeer aantrekkelijke golfprivileges. Uiteraard verzorgt deze nieuwe registratieclub de verplichte NGF-handicapregistratie. Volgens Golfmember.nl is dit slechts een basisonderdeel van het golfplezier. Daarom zijn  er een aantal lidmaatschapspakketten ontwikkeld met veel privileges. Aansprekende acties, cursussen, uitdagende wedstrijden, (leer-)reizen en (greenfee) kortingen. Interessant voor zowel de beginnende als gevorderde golfer. Daarnaast biedt Golfmember.nl het hele jaar leuke seizoensacties.

Voor Golfmember.nl is de noodzakelijke NGF registratie méér dan alleen een NGF pasje. Golfmember.nl verwacht dat de combinatie van een échte virtuele golfvereniging met het aanbod van privileges een grote groep hedendaagse golfers zal aanspreken. Ergo, de basis is goed geregeld en er zijn geen vaste (financiële) speelrecht verplichtingen. Golfmember.nl focust op inhoud (die voortdurend groeit) en zal zich hiermee onderscheiden van de andere registratieclubs in Nederland.

Meer informatie is te vinden op de website van Golfmember.nl of via social media kanalen. Nieuwe leden kunnen zich direct aanmelden via het online aanmeldingsformulier op de website.
——————————
Noot voor de redactie:
Golfmember is een initiatief van Golfpark Soestduinen. Meer informatie is te vinden op
www.golfmember.nl en de social media kanalenOefenfaciliteiten: Gebruik van de oefenfaciliteiten is inclusief.