Bekijk hier ons jaarlijkse Zomerlespakket 2021

Op dit moment draait ons zéér succesvolle Winterlespakket nog bij 4 van onze golfprofessionals. Bijna 330 mensen zijn wekelijks actief. Afhankelijk van het weer zal dit duren tot half april.

Vanaf 1 mei begint ons Zomerlespakket. Klik hier voor alle informatie en inschrijving op een andere pagina (Golfschool Zomerlespakket) op onze website. Maar natuurlijk kunt u ook terecht bij de receptie van ons Golfpark.

Het Zomerlespakket is ideaal om, tegen een zeer gering tarief (vanaf ruim 11,- p/uur), gedurende de zomer uw spel een boost te geven of continuïteit te krijgen in uw (wisselende) spel.

Onze Zomer- & Winterlespakketten zijn de meest bekende producten van onze Golfschool Soestduinen. Zowel in de in de winter als in de zomer bedienen wij golfers uit de regio, die via dit aantrekkelijke aanbod, wekelijks hun golf skills op niveau houden en willen verbeteren bij één van onze onderstaande golfprofessionals. Klik op de naam voor meer info over de betreffende golfprofessional.

Iedereen is welkom, of je nu Hcp 54.0 of Hcp 0.0 hebt of iets daar tussenin. Onze pro’s hebben de ervaring om elk niveau verder (door) te ontwikkelen.