Nú extra korting op uw Zomerlespakket 2020 !!

Wij zijn weer open na 2 maanden corona sluiting!! Golfschool Soestduinen speelt hierop in en biedt u een ‘corona variant’ op haar vaste zomer- & winterlespakketten.

Vanaf 18 mei tot medio oktober bieden wij u een zéér aantrekkelijk zomer lespakket. De inloop lessen zijn specifiek bedoeld om continuïteit in uw spel te krijgen en uw vaardigheden verder uit te bouwen. De doelstelling is eenvoudig: een zomer lang les voor incl. 6 gratis privé lessen !!! Om precies te zijn:

  • zomer (18.5.2020 – okt. 2020) 14 uur les voor € 195,- 
  • winter (1.11.2020 – 1.4.2021) volgt later 

Zowel in de zomer als in de winter zijn er rond de 300 deelnemers die via dit aanbod wekelijks hun golf skills op niveau houden en willen verbeteren bij één van onze onderstaande golfprofessionals (klik op de naam voor meer info over de betreffende golfprofessional).

Iedereen is welkom, of je nu Hcp 54.0 of Hcp 0.0 hebt of iets daar tussenin. Onze pro’s hebben de ervaring om elk niveau verder (door) te ontwikkelen.

Word je al vrolijk van dit aanbod? Neem dan contact op met onze Golfschool en stuur een bericht naar golfschool@golfparksoestduinen.nlAanmelden kan ook via onderstaand digitale aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je een digitale bevestiging en neemt de betreffende golfprofessional contact met u op voor meer details.

Achternaam*

Voornaam*

Voorkeur professional

E-mail*

GSM nummer*

huidige handicap

Opmerkingen