Wij zijn weer OPEN vanaf 11 mei !! Voor iedereen !!

Door de corona versoepeling zijn wij weer geopend vanaf maandag 11 mei !!

Wij zijn verheugd onze leden, greenfee spelers, lesklanten en bezoekers weer te kunnen bedienen. Vanaf maandag 11 mei zijn wij geopend voor iedereen !! Uiteraard wel met de nodige corona maatregelen.

Inmiddels kunt u via diverse kanalen vooraf een starttijd reserveren. Dit is een voorwaarde en noodzakelijk om ons bezoek te monitoren en reguleren. Op locatie hebben wij ook een aantal duidelijke regels gecommuniceerd waaraan we ons moeten houden. Maar, het is allemaal prima te doen en zal uw golfplezier zeker niet in de weg staan.

Kanalen om starttijd te boeken:

  • deze website (niet-leden moeten wel eerst account aanmaken)
  • telefonisch (035 – 588 000 5) tussen 09.30-17.00 uur
  • mail: starttijd@golfparksoestduinen.nl
  • app Golf.nl (vanaf 12 mei)
  • Golfgo.nl (vanaf 12 mei)

Helaas zijn onze permanente horecafaciliteiten nog niet geopend. Zoals het er naar uitziet zal dit per 1 juni het geval zijn. Tot die tijd hanteren wij een take-away kaart. Dus u kunt absoluut een lekker kopje koffie/cappuccino en een broodje of snack meenemen in special take-away bekertjes.

Ook in de baan hebben wij een paar passende handige corona regels toegevoegd aan onze local rules. Dus even voordat u gaat spelen het informatiebord op hole 1 lezen en dan lekker spelen !!

Graag willen wij via deze weg alle mensen hartelijk en nogmaals bedanken voor alle steunbetuigingen de afgelopen weken! Wij houden u op de hoogte van alle nieuwe aanpassingen, acties en regels. Graag snel tot ziens op ons gezellige Golfpark !!