Update maatregelen Corona virus t/m 19 mei

Aan al onze bezoekers, cursisten en verenigingsleden,

De gevolgen van het Corona virus zijn voorlopig nog niet voorbij. Per 21 april jl. zijn bestaande maatregelen wederom verlengd tot in ieder geval 20 mei. Dat betekent concreet dat onze Golfbaan accommodatie:

Volwassenen

… voor volwassen golfers vanaf 19 jaar blijft de accommodatie gesloten tot woensdag 20 mei.

Jeugd

Trainen voor de jeugd (5 t/m 18 jaar) is er een versoepeling aangegeven. Op basis van ons corona protocol zijn wij vanaf zondag 3 mei voor jeugd op 3 dagen in de week geopend voor georganiseerde training.

Spelen (rondje lopen) kan voor jeugd vanaf 3 mei voor 13 t/m 18 jarigen met minimaal een Baanpermissie op maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Dit kan via: tel. 035-5880005 of info@golfparksoestduinen.nl. Nb. 5 mei, Bevrijdingsdag zijn we gesloten

Vanaf 20 mei komen wij weer met nieuwe info vwb de jeugd.

 

Klik hier voor ons protocol  en  klik hier voor ons jeugd trainingsschema.

 

Verder blijven wij uiteraard ‘achter de dichte deur’ aan het werk. Nu de baan niet toegankelijk is voor u als golfer, gebruiken wij deze periode om klussen te doen in het clubhuis en groot onderhoud in de baan uit te voeren.

Wij doen er alles aan om het clubhuis en de golfbaan in topconditie te krijgen zodat u straks extra kunt genieten van uw eigen mooie golfbaan. Daarnaast blijven wij de ontwikkelingen op de voet volgen en zullen u direct informeren op het moment dat de situatie verandert. Houdt u onze website én social media in de gaten. Al is het maar voor alle golfinfo speciaal voor de aankomende ‘golf-loze’ maand. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via: telefoon of mail.

Het gehele team van Golfpark Soestduinen wenst iedereen veel sterkte toe in deze onzekere tijden. Blijf gezond, zorg goed voor uzelf, familie, vrienden, dierbaren en mensen in uw omgeving!

Golfpark Soestduinen
Golfvereniging Soestduinen
Golfprofessionals Golfschool