Update maatregelen Corona virus t/m 28 april

Aan al onze bezoekers, cursisten en verenigingsleden,

De gevolgen van het Corona virus zijn voorlopig nog niet voorbij. Per 31 maart jl. zijn bestaande maatregelen verlengd tot in ieder geval eind april. Dat betekent concreet dat onze Golfbaan accommodatie gesloten blijft t/m dinsdag 28 april.

Uiteraard zijn wij ‘achter de dichte deur’ wel aan het werk. Nu de baan niet toegankelijk is voor u als golfer, gebruiken wij deze periode om klussen te doen in het clubhuis en groot onderhoud in de baan uit te voeren. Hierbij valt te denken aan:

  • prikken (beluchten) van de greens
  • bezanden en doorzaaien van de greens
  • fairways maaien etc.
  • zomer afslag plaatsen ‘speelklaar’ maken.

Wij doen er alles aan om het clubhuis en de golfbaan in topconditie te krijgen zodat u straks extra kunt genieten van uw eigen mooie golfbaan. Daarnaast blijven wij de ontwikkelingen op de voet volgen en zullen u direct informeren op het moment dat de situatie verandert. Houdt u onze website én social media in de gaten. Al is het maar voor alle golfinfo speciaal voor de aankomende ‘golf loze’ maand. Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via: telefoon of mail.

Het gehele team van Golfpark Soestduinen wenst iedereen veel sterkte toe in deze onzekere tijden. Blijf gezond, zorg goed voor uzelf, familie, vrienden, dierbaren en mensen in uw omgeving!

Golfpark Soestduinen
Golfvereniging Soestduinen
Golfprofessionals Golfschool