Golfpark Soestduinen zet in op jeugd!

Onder de vlag van Golfschool Soestduinen in 2016 met meerdere jeugdcursussen begonnen. Dit is de eerste stap naar de ontwikkeling van een jeugdafdeling op ons Golfpark. ‘Jeugd was ondergewaardeerd volgens ons en daar denken wij anders over’, volgens de nieuwe mede-eigenaar en Golfprofessional Sjoerd Leenders. Er zijn plannen ontwikkeld om jeugd te trekken, op te leiden, te behouden en te borgen. Hierin speelt óók de Golfvereniging Soestduinen een rol door een commissie te installeren die de belangen van de jeugd binnen de vereniging gaat behartigen.

met zo’n actie kan het ook niet anders … Voor slechts € 25,- per maand kunnen kinderen gebruik maken van álle faciliteiten, kunnen ze dagelijks spelen en krijgen ze ELKE zondag les van één van onze professionals.

In 2017 is het aantal jeugdleden verder uitgebouwd. Per 1 juli 2018 hebben we zelfs 27 kinderen in de leeftijd van 6 -18 jaar! De jeugdafdeling is inmiddels geborgd bij de golfvereniging en is er aansluiting gerealiseerd bij NGF initiatieven als RAAK en Jan Rijk Tour.

 

Foto jeugd 1 IMG_5157