Zomer- & Winterlespakket 2020

Golfschool Soestduinen heeft een uniek en zéér aantrekkelijk zomer- & winter lespakket. De inloop lessen zijn specifiek bedoeld om continuïteit in uw spel te krijgen en uw vaardigheden verder uit te bouwen De doelstelling is eenvoudig: een zomer- of winterperiode lang les voor maar ruim € 8,- per uur !!! Om precies te zijn:

  • zomer (15.4.2020-1.10.2020) 33 uur les; 22 weken; € 275,- (ruim € 8,- p/uur)
  • winter (1.11.2020 – 1.4.2021) aanbod volgt nog 

Zowel in de zomer als in de winter zijn er rond de 300 deelnemers die via dit aanbod wekelijks hun golf skills op niveau houden en willen verbeteren bij één van onze onderstaande golfprofessionals (klik op de naam voor meer info over de betreffende golfprofessional).

Iedereen is welkom, of je nu Hcp 54.0 of Hcp 0.0 hebt of iets daar tussenin. Onze pro’s hebben de ervaring om elk niveau verder (door) te ontwikkelen.

Word je al vrolijk van dit aanbod? Neem dan contact op met onze Golfschool en stuur een bericht naar golfschool@golfparksoestduinen.nlAanmelden kan ook via onderstaand digitale aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je een digitale bevestiging en neemt de betreffende golfprofessional contact met u op voor meer details.

Extra opties

Heeft u een inlooplespakket dan bieden wij u de mogelijkheid om dit pakket uit te breiden met een aantrekkelijk speelabonnement (élke dag van de week) zodat u (gedurende de inlooplesperiode) naast uw lessen onbeperkt gebruik kan maken van al onze faciliteiten én golfbaan.

  • zomer abonnement (1 april – 1 oktober) 6 maanden voor € 395,-
  • winter abonnement (1 oktober – 1 april) 6 maanden voor € 295,-

Aanmelden

Achternaam*

Voornaam*

Voorkeur professional

E-mail*

GSM nummer*

huidige handicap

Opmerkingen