Golfschool Soestduinen

Geen enkele golfer wordt met een golfhandicap van 0,0 geboren. De kneepjes van het golfvak worden geleerd door te oefenen, te oefenen en nog meer te oefenen. Voor de leergierige golfliefhebbers heeft Golfpark Soestduinen een eigen Golfschool opgezet. Onder naam Golfschool Soestduinen kunnen onze 6 enthousiaste gecertificeerde golfprofessionals, Christel van Bergen Walraven (headprofessional), René Witteveen, Sjoerd Leenders, Annemieke Verkerk, Denise Terpstra en Joep Kokkeler u helpen om te blijven groeien in uw golfspel.

Golfschool Soestduinen biedt voor iedere golfvaardigheid, agenda en portemonnee een passende cursus en/of les. Voorbeelden zijn:

Baanpermissie en GVB cursussen 2-daagse of 6-weekse cursussen vanaf € 199,-
Privé golflessen: Persoonlijk advies om uw technieken te verfijnen
Themalessen: Putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en swinganalyse
Zomer- & Winter inloop lespakket Halfjaarlijks pakket inlooplessen. Zomer 16 groeps- of  12 privélessen (26 weken) en Winter 16 uur (21 weken) vanaf zo’n € 11,- per uur!!
NGF 9-stappen plan: In negen stappen wordt uw opgeleid tot single handicapper
Baanlessen: Coursemanagement, Refreshcursus en cursussen voor ‘Personal Problems’ en mental game aspecten
TPI golf: Speciaal gericht op het juist gebruiken van het lichaam
(leer)golfreizen & shorttrips: Trainen en spelen in binnen- & buitenland

 

Wilt u lessen van één van onze professionals?

 

Christel van bergen Walraven (headprofessional)

Mijn naam is Christel van Bergen Walraven, PGA Holland A teaching golfprofessional, geboren in 1979 en woon achtend in Den Haag. Ik golf sinds mijn 10e jaar en ben nog altijd lid van Golfclub Broekpolder in Vlaardingen. Ik heb in mijn’ jeugd’ meerdere jaren in de NGF selecties gezeten en heb het geschopt tot Jong Oranje. Die periode was super leuk en leerzaam met vele (inter)nationale toernooien. In 2011 heb ik de keuze gemaakt om van mijn hobby mijn beroep te maken, en sinds die tijd geef ik golfles. Plezier in het spel is het aller belangrijkste, een goede basis techniek is daarin essentieel en dit wil ik graag met je verder uitbouwen. Ik vind het belangrijk dat je weet waarom de bal doet wat hij doet. Een stukje bewustwording is daar onderdeel van. Om een beter golf niveau te halen is trainen belangrijk. Ik zal je tijdens de les gerichte oefeningen meegeven zodat je buiten de les om efficiënt kan oefenen en daarmee sneller (positief) resultaat ziet. Fysiek is de afgelopen jaren belangrijker geworden dus samen met jou gaan we bekijken wat de mogelijkheden in de beweging zijn. Ik ben spontaan, sportief, heb veel geduld, geef les aan alle leeftijden en niveaus en altijd in voor een ‘dolletje’.

René Witteveen

Info volgt …

Annemieke Verkerk

Is gecertificeerd golfprofessional en geeft inmiddels 6 jaar les zowel kinderen als volwassenen. Ze heeft veel geduld en probeert het beste uit mensen te halen. Omdat ze zelf op latere leeftijd is begonnen met golfen begrijpt ze goed welke weg je moet afleggen om een goede golfer te worden. Annemieke Verkerk geeft les aan zowel beginners als gevorderde golfers. Met warme, persoonlijke aandacht werkt ze elke les aan de verbetering van je speeltechniek. Haar stralende lach en ontwapenende charme maakt haar bij iedereen geliefd. Ook kinderen lopen met haar weg.”

Sjoerd Leenders

Gecertificeerd DTGF golfprofessional van onze Golfschool. Sjoerd heeft naast zijn papieren als Golfprofessional ook diverse andere papieren waardoor hij een zeer breed georiënteerde golfprofessional is. Sjoerd is analytisch sterk onderlegd en weet uw spel, met de juiste resultaatgerichte oefeningen, te verbeteren. Of u nu een beginner bent of een gevorderde speler.

Christel Koster

Na 22 jaar als verpleegkundige van mijn passie mijn werk gemaakt. Door mijn kennis van het menselijke lichaam kan ik deze ervaring op veel fronten in de golfsport inzetten. Uitgaan van de mens als een uniek persoon, daar werk ik mee.
Veel mensenkennis is een enorme verrijking in deze sport.
Geduld, oog voor detail, open aanpak, persoonlijk in mijn aanpak, zijn onder andere kwaliteiten van mij als professional. En bovenal mijn passie overdragen van deze sport.

Denise Terpstra

Ik ben Denise Terpstra en Ik ben sinds 2019 actief als pro op Golfparksoestduinen Soestduinen. Zelf ben ik op latere leeftijd pas begonnen met golfen onder begeleiding van een aantal van de professionals die op Soestduinen werkzaam zijn. Doordat ik direct verslingerd was aan het spelletje en de nodige ervaring heb met lesgeven door een vorige baan bij de Hogeschool Rotterdam heb ik de keuze gemaakt om naast mijn baan als software ontwikkelaar de opleiding voor golfprofessional te volgen zodat ik mijn enthousiasme voor deze sport kan delen met anderen. Op Golfpark Soestduinen geef ik vooral in de avonden en weekenden les aan beginnende golfers van jong tot oud. Hierbij focus ik op het ontwikkelen van een sterke basis voor het golfspel waarbij ik het ook belangrijk vind om uit te leggen waarom we dingen op een bepaalde manier aanpakken en aanleren, maar wel zo dat plezier en enthousiasme altijd de boventoon voeren. In de toekomst wil ik mij graag verder ontwikkelen op het gebied van bewegingsleer en ook op het mentale aspect van het spel om zo mijn cursisten te helpen golf nog lange tijd op een positieve en gezonde manier te kunnen spelen.

Joep Kokkeler

Mijn naam is Joep Kokkeler, gecertificeerd DGTF professional en tevens jeugd coach KSS 1. Zelf ben ik pas op latere leeftijd begonnen met golf, toen ik nog studeerde. Ik ben toen samen met een vriend een baan op gesmokkeld voor mijn eerste golf ervaring en ik was meteen verkocht! Tegenwoordig is het een stuk makkelijker om te beginnen met golf en daarom ben ik ook gaan lesgeven, juist om te zorgen dat niemand diezelfde capriolen hoeft uit te halen die ik heb gedaan! Ik heb pas recent mijn opleiding afgerond maar dat betekend niet dat ik klaar ben met leren. Mijn volgende doel zal zijn om te gaan focussen op de fysieke handicap van de Golfer, deze zou in de ideale situatie in lijn moeten zijn met de golf handicap. Is dat niet het geval, dan is het lastiger vooruitgang te boeken. Ik zal vaker in de weekenden aanwezig dan door de weeks en als meer wilt weten, spreek mij dan aan.

Kijk in de lesagenda van de Golfschool voor beschikbare lesdagen en lesuren.