Golfschool Soestduinen

Geen enkele golfer wordt met een handicap van 0 geboren. De kneepjes van het golfvak worden geleerd door te oefenen, te oefenen en nog meer te oefenen. Voor de leergierige golfliefhebbers heeft Golfpark Soestduinen een eigen Golfschool opgezet. Onder naam Golfschool Soestduinen kunnen onze twee enthousiaste gecertificeerde golfprofessionals, Sjoerd Leenders, Vincent McKeon, René Witteveen, Annemieke Verkerk en Bob Steinbacher u helpen om te blijven groeien in uw golfspel.

Golfschool Soestduinen biedt voor iedere handicap, agenda en portemonnee een passende cursus en/of les. Voorbeelden zijn:

Privé golflessen: Persoonlijk advies om uw technieken te verfijnen
Themalessen: Putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en swinganalyse
Zomer- & Winter inloop lespakket Halfjaarlijks pakket inlooplessen. Wekelijks 1,5 uur à € 7,50 per uur !!
NGF 9-stappen plan: In negen stappen wordt uw handicap teruggebracht naar single handicap
Baanlessen: Coursemanagement, Refreshcursus en cursussen voor ‘Personal Problems’ en mental game aspecten
TPI golf: Speciaal gericht op het juist gebruiken van het lichaam
(leer)golfreizen & shorttrips: Trainen en spelen in binnen- & buitenland

 

Wilt u lessen van één van onze professionals?

Sjoerd Leenders

Behalve exploitant tevens gecertificeerd DTGF golfprofessional en head-professional van onze Golfschool. Sjoerd heeft naast zijn papieren als Golfprofessional ook diverse andere papieren waardoor hij een zeer breed georiënteerde golfprofessional is. Sjoerd is analytisch sterk onderlegd en weet uw spel, met de juiste resultaatgerichte oefeningen, te verbeteren. Of u nu een beginner bent of een gevorderde speler.

Vincent McKeon

Met meer dan 15 jaar ervaring is Vincent McKeon met recht een echte golfprofessional te noemen. Hij begrijpt als geen ander de verschillen tussen de technische en de mentale aspecten van golf. Met een positieve insteek combineert Vincent beide aspecten en leert hij jong en oud de kneepjes van het golfvak.

René Witteveen

Info volgt …

Annemieke Verkerk

Is gecertificeerd golfprofessional en geeft inmiddels 6 jaar les zowel kinderen als volwassenen. Ze heeft veel geduld en probeert het beste uit mensen te halen. Omdat ze zelf op latere leeftijd is begonnen met golfen begrijpt ze goed welke weg je moet afleggen om een goede golfer te worden. Annemieke Verkerk geeft les aan zowel beginners als gevorderde golfers. Met warme, persoonlijke aandacht werkt ze elke les aan de verbetering van je speeltechniek. Haar stralende lach en ontwapenende charme maakt haar bij iedereen geliefd. Ook kinderen lopen met haar weg.”

Bob Steinbacher

Mijn naam is Bob Steinbacher, MasterTeaching Professional, geboren in 1965 en samen met mijn vrouw en drie dochters woonachtig in Vinkeveen. Plezier in het spelen vind ik belangrijk en een goede techniek verhoogt het speelplezier. Ik vind het belangrijk dat je zelf inzicht krijgt in hoe je speelt en hoe je je spel verder kunt verbeteren. Dit doe ik door je een goede basistechniek aan te leren. Zodra je een goede basistechniek hebt kunnen we vandaar uit verder bouwen om je spel niveau te verbeteren en daarmee je handicap te verlagen. Tevens leer ik je hoe je blessure vrij kunt golfen. In 2003 na het afronden van mijn opleiding tot Golfleraar ben ik begonnen met lesgeven op de Amsterdam Old course. Sindsdien geef ik ook les op een aantal andere golfbanen o.a. Golfbaan Ook meer en Golfbaan ’t Jagerspaadje. In 2007 heb ik mijn Master gehaald en heb mij gespecialiseerd in de biomechanica van de Golf swing onder leiding van Jeffrey Mann en Arno Hovius. Biomechanica is bewegingsleer en geeft je inzicht in hoe je lichaam beweegt in een golfswing zodat je blessures kunt voorkomen tijdens het spelen. Trainingen/stages heb ik gevolgd bij:

  • – Jamie Edwards, Mentalcoach (Lee Westwood, Darren Clarke en Paul McGinley
  • – John Woof, Founder of the John Woof Golf Academy, PGA Golfing Professional, Host Sport 1 Golf Channel
  • – Phil Allen, swingcoach van Joost Luiten.
  • – Thomas T. Wartelle, Director of Instruction for the WGTF
  • – Arno Hovius, Sport Biomechanica
  • – Jeffrey Mann, Sport Biomechanica /kinesiologie expert
  • – NGF jeugdcoach
Christel van Bergen Walraven

Mijn naam is Christel van Bergen Walraven, PGA Holland A teaching golfprofessional, geboren in 1979 en woon achtend in Den Haag. Ik golf sinds mijn 10e jaar en ben nog altijd lid van Golfclub Broekpolder in Vlaardingen. Ik heb in mijn’ jeugd’ meerdere jaren in de NGF selecties gezeten en heb het geschopt tot Jong Oranje. Die periode was super leuk en leerzaam met vele (inter)nationale toernooien. In 2011 heb ik de keuze gemaakt om van mijn hobby mijn beroep te maken, en sinds die tijd geef ik golfles. Plezier in het spel is het aller belangrijkste, een goede basis techniek is daarin essentieel en dit wil ik graag met je verder uitbouwen. Ik vind het belangrijk dat je weet waarom de bal doet wat hij doet. Een stukje bewustwording is daar onderdeel van. Om een beter golf niveau te halen is trainen belangrijk. Ik zal je tijdens de les gerichte oefeningen meegeven zodat je buiten de les om efficiënt kan oefenen en daarmee sneller (positief) resultaat ziet. Fysiek is de afgelopen jaren belangrijker geworden dus samen met jou gaan we bekijken wat de mogelijkheden in de beweging zijn. Ik ben spontaan, sportief, heb veel geduld, geef les aan alle leeftijden en niveaus en altijd in voor een ‘dolletje’.
Ik heb ontzettend veel zin om bij Golfpark Soestduinen aan de slag te gaan dus graag tot snel.

 

Kijk in de lesagenda van de Golfschool voor beschikbare lesdagen en lesuren.