Golfschool Soestduinen

Geen enkele golfer wordt met een handicap van 0 geboren. De kneepjes van het golfvak worden geleerd door te oefenen, te oefenen en nog meer te oefenen. Voor de leergierige golfliefhebbers heeft Golfpark Soestduinen een eigen Golfschool opgezet. Onder naam Golfschool Soestduinen kunnen onze twee enthousiaste gecertificeerde golfprofessionals, Sjoerd Leenders en Vincent McKeon, u helpen om te blijven groeien in uw golfspel.

Golfclub Soestduinen biedt voor iedere handicap, agenda en portemonnee een passende cursus en/of les. Enkele voorbeelden zijn:

Privé golflessen: Persoonlijk advies om uw technieken te verfijnen
Themalessen: Putten, chippen, pitchen, bunkerslagen en swinganalyse
9-stappen NGF plan: In negen stappen wordt uw handicap verkleind naar 0
Baanlessen: Course management en mental game aspecten
TPI golf: Speciaal gericht op het juist gebruiken van het lichaam
Golfreizen: Trainen en spelen in o.a. Turkije of Spanje

Lessen van onze professional?

Sjoerd Leenders
Behalve exploitant tevens gecertificeerd DTGF golfprofessional. Sjoerd heeft naast zijn papieren als Golfprofessional ook diverse andere papieren waardoor hij een zeer breed georiënteerde golfprofessional is. Sjoerd is analytisch sterk onderlegd en weet uw spel, met de juiste resultaatgerichte oefeningen, te verbeteren. Of u nu een beginner bent of een gevorderde speler. Daarnaast is Sjoerd, door zijn open en vlotte karakter, een goede tegenhanger van onze andere Golfschool professional.

Vincent McKeon
Met meer dan 15 jaar ervaring is Vincent McKeon met recht een echte golfprofessional te noemen. Hij begrijpt als geen ander de verschillen tussen de technische en de mentale aspecten van golf. Met een positieve insteek combineert Vincent beide aspecten en leert hij jong en oud de kneepjes van het golfvak.

Kijk in de lesagenda van de Golfschool voor beschikbare lesdagen en lesuren.