logo-Eetcafe-Greenview-RGB

Golfpark Soestduinen heeft in augustus 2016 haar nieuwe ‘Eetcafé Greenview’ geopend. De positionering is een goed niveau eetcafé met bescheiden maar regelmatig wisselende lunch- & borrelkaart en diner optie. Het Golfpark wil met Greenview niet alleen de bestaande leden van de golfvereniging en gastspelers beter faciliteren, maar focust zich óók op niet golf-spelende gasten uit omliggende dorpen en natuurlijk de bewoners van Royal Parc Soestduinen. 

Het aanbod past bij het ‘Practice & Shortplay’ concept. Een bezoek aan Golfpark Soestduinen moet een ‘totaalbezoek’ zijn. Het golfconcept trekt juist mensen die na hun werk of ’s avonds lessen volgen bij de Golfschool of gebruik willen maken van de (oefen)faciliteiten. Door dit te combineren met een gerecht of snack wil het Golfpark ook inspelen op de werkende en zakelijke golfconsument.

De invulling van de kaart kan men het beste formuleren als actueel, toegankelijk, eerlijk maar verrassend, sterke prijs/kwaliteit verhouding, niet té omvangrijk en regelmatig wisselend.

De setting en entourage is fantastisch. Het airco gekoelde restaurantdeel ligt nagenoeg direct aan de green van de 9e hole en biedt uitzicht over de golfbaan. Het is uiteraard óók mogelijk plaats te nemen op het, direct naast het restaurant gelegen, overdekte terras.

Reguliere Openingstijden:

De keuken is voor lunch & (na)middag snacks geopend van:

1 april tot 1 oktober: 

  • maandag én dinsdag van 12.00 tot 20.30
  • woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 19.30
  • ‘Tussenmiddag’ is van 12.00 – 15.00 uur
  • ‘Borreltijd’ 17.00 – 19.30 uur

1 oktober tot 1 april op álle weekdagen van 12.00 tot 18.30

  • ‘Tussenmiddag’ is van 12.00 – 15.00 uur
  • ‘Borreltijd’ 15.00 – 19.30 uur

Wilt u ’s avonds een lekker menu gebruiken dan is tijdig reserveren noodzakelijk (035-588 000 5) 

Eetcafé Greenview is onderdeel van Golfpark Soestduinen BV.