logo-Eetcafe-Greenview-RGB

 

Golfpark Soestduinen heeft in augustus 2016 haar nieuwe ‘Eetcafé Greenview’ geopend. De positionering is een goed niveau eetcafé met bescheiden maar regelmatig wisselende lunch, borrel- en dinerkaart. Het Golfpark wil met Greenview niet alleen de bestaande leden van de golfvereniging en gastspelers beter faciliteren, maar focust zich óók op niet golf-spelende gasten uit omliggende dorpen en natuurlijk de bewoners van Royal Parc Soestduinen. 

Met de komst van clubhuis Eetcafé Greenview worden de bestaande horecafaciliteiten uitgebreid. Dit past beter bij het concept dat de twee nieuwe eigenaren Sjoerd Leenders & Han Overkamp in gedachten hebben met de Golfbaan. Behalve dat zij vinden dat een bezoek aan Golfpark Soestduinen een ‘totaalbezoek’ moet zijn, zien zij de toeloop aan het einde van de dag én in het weekend toenemen. Het golfconcept ‘Practice & Shortplay’ trekt juist mensen die na hun werk of ’s avonds gebruik willen maken van de faciliteiten. Door dit te combineren met een gerecht of menu wil het Golfpark ook inspelen op de werkende en zakelijke golfconsument. Maar daarnaast is er in de weekenden en op donderdag- en vrijdagavonden, door de nieuwe terras- en restaurantfaciliteiten, meer vraag naar lunch- en diner.

De invulling van de kaart kan men het beste formuleren als actueel, toegankelijk, eerlijk maar verrassend, sterke prijs/kwaliteit verhouding, niet té omvangrijk en regelmatig wisselend.

De setting en entourage is fantastisch. Het airco gekoelde restaurantdeel ligt nagenoeg direct aan de green van de 9e hole en biedt uitzicht over de golfbaan. Het is uiteraard óók mogelijk plaats te nemen op het, direct naast het restaurant gelegen, overdekte terras.

Openingstijden:

De keuken is geopend van:

1 april tot 1 oktober: 

  • vrijdag t/m dinsdag van 12.00 tot 19.30
  • maandag én dinsdag van 12.00 tot 21.30
  • ‘Tussenmiddag’ is van 12.00 – 15.00 uur
  • ‘Grote Trek’ 17.00 – 19.30 uur

1 oktober tot 1 april op álle weekdagen van 12.00 tot 19.30

  • ‘Tussenmiddag’ is van 12.00 – 15.00 uur
  • ‘Grote Trek’ 17.00 – 19.30 uur

Reserveren voor diner is gewenst. 

Eetcafé Greenview is onderdeel van Golfpark Soestduinen.