Beginners-/Leerwedstrijd – 31 oktober 2021

Het mag weer!! Zaterdag 3 juli & zondag 29 aug. & zondag 31 okt. organiseert Golfpark Soestduinen, o.l.v. onze Golfschool professionals (Christel van Bergen Walraven, René Witteveen, Annemieke Verkerk, Denise Terpstra en Joep Kokkeler ) wederom een Beginners-/Leerwedstrijd. De afgelopen edities in 2019 en 2020 waren een enorm succes.

De leerwedstrijd is speciaal voor onze beginnende golfers een uitgelezen mogelijkheid om de sfeer van een ongedwongen wedstrijdje te ervaren en proberen je handicap te halen of juist naar beneden te krijgen. Deelname is mogelijk voor golfers met een handicap 54.0 tot 40.0. Maar ook golfers met een officiële Baanpermissie kunnen meedoen! Dus álle golfers die een reguliere (verenigings)wedstrijd té spannend vinden, dit is je kans!!

De 18 holes shotgun wedstrijd begint zondag 31 oktober om 13.30 uur. gelukkig mag alles weer. Het enige wat nog telt is 1,5 meter afstand van elkaar. Maar dat moet op de golfbaan geen probleem zijn. De wedstrijd wordt begeleid door onze Golfschool professionals. Dus u hoeft zich niet onzeker te voelen. Zij zullen helpen en adviseren tijdens de wedsrijd.

Inschrijven kan via onderstaande link. De kosten voor dit arrangement bedragen € 7,50 voor leden van de Golfvereniging Soestduinen; € 17,50 voor Golfmember leden en € 22,50 voor niet-leden. Het arrangement is inclusief:

 • 18 holes wedstrijd
 • Begeleiding door onze Golfschool professionals
 • snackjes & drankje in de baan en hapje tijdens de prijsuitreking

Het programma ziet er alsvolgt uit:

 • 13.00 (vanaf) ontvangst en ophalen van uw scorekaart
 • 13.40 briefing van de Golfschool professionals
 • 14.00 aanvang 18 holes shotgunwedstrijd
 • 17.00 (vanaf) borrel en prijsuitreiking

Inschrijven voor de Leerwedstrijd kan onderstaand:

  Achternaam*

  Voornaam*

  Exact handicap*

  Ja, aantal personen*

  E-mail*

  GSM nummer*

  Opmerkingen/naam + hcp extra personen