Beginners-/Leerwedstrijd – 25 oktober = VOL!!

Zondag 25 oktober organiseert Golfpark Soestduinen, o.l.v. onze Golfschool professionals (René Witteveen, Annemieke Verkerk en Christel van Bergen Walraven) wederom een Beginners-/Leerwedstrijd. De 2 afgelopen edities na 1 juni van dit jaar waren een enorm succes. Beiden wedstrijden speelden 44 deelnemers een 18 holes qualifying ronde incl. een aantal challenges.

De leerwedstrijd is speciaal voor onze beginnende golfers een uitgelezen mogelijkheid om de sfeer van een ongedwongen wedstrijdje te ervaren en proberen je handicap naar beneden te krijgen. Deelname is mogelijk voor golfers met een handicap 54.0 tot 40.0. Maar ook golfers met een officiële Baanpermissie kunnen meedoen! Dus álle golfers die een reguliere (verenigings)wedstrijd té spannend vinden, dit is je kans!!

De 18 holes shotgun wedstrijd begint om 13.00 uur. Vanwege de laatste corona maatregelen is het programma iets gewijzigd. Alle deelnemers krijgen van ons een starttijd in hun laatste (aantal dagen voorafgaand) informatie email. Zo hebben wij geen wachttijden, groepsvorming maar kunt u tóch veilig en op minimaal 1,5 meter van elkaar golfen. De briefing verloopt nu anders. En ook de afsluiti ng verloop anders maar wel corona proof!!

Inschrijven kan via onderstaande link. De kosten voor dit arrangement bedragen € 7,50 voor leden van de Golfvereniging Soestduinen; € 17,50 voor Golfmember leden en en € 22,50 voor niet-leden. Het arrangement is inclusief:

  • 18 holes wedstrijd
  • extra challenge
  • Begeleiding door onze Golfschool professionals
  • snackjes & drankje in de baan
  • Digitale verzonden uitslag binnen 3 uur na de wedstrijd