Beginners-/Leerwedstrijd – 25 oktober

Zondag 25 oktober organiseert Golfpark Soestduinen, o.l.v. onze Golfschool professionals (Christel van Bergen Walraven, René Witteveen, Annemieke Verkerk en Denise Terpstra) wederom een Beginners-/Leerwedstrijd. De 1e après-corona editie in juli was een enorm succes. Ruim 45 deelnemers speelden een 18 holes qualifying ronde incl. een aantal challenges.

De leerwedstrijd is speciaal voor onze beginnende golfers een uitgelezen mogelijkheid om de sfeer van een ongedwongen wedstrijdje te ervaren en proberen je handicap naar beneden te krijgen. Deelname is mogelijk voor golfers met een handicap 54.0 tot 40.0. Maar ook golfers met een officiële Baanpermissie kunnen meedoen! Dus álle golfers die een reguliere (verenigings)wedstrijd té spannend vinden, dit is je kans!!

De 18 holes shotgun wedstrijd begint om 13.30 uur. Vanaf 12.30 uur bent u van harte welkom! Om 12.00 uur briefen wij u uitgebreid t.a.v. de wedstrijd. Inschrijven kan via onderstaande link. De kosten voor dit arrangement bedragen € 12,50 voor leden van de Golfvereniging Soestduinen; € 20,- voor Golfmember leden en en € 24,50 voor niet-leden. Het arrangement is inclusief:

  • 18 holes wedstrijd
  • 2 extra challenges
  • Begeleiding door onze Golfschool professionals
  • snackje/drankje bij de Turn (van 9 naar 10)
  • hapjes tijdens de borrel (consumpties excl.)
  • Prijzen voor de winnaars van de wedstrijd

Achternaam*

Voornaam*

Exact handicap*

Ja, aantal personen*

E-mail*

GSM nummer*

Opmerkingen/naam + hcp extra personen