Wilson APK-, Fitting- & Demodag 25 mei

Zaterdag 25 mei 2024 stellen wij u, in navolging op de succesvolle edities van voorgaande jaren, weer in de gelegenheid uw golfclubs aan een gratis APK & Fitting te onderwerpen. Deze Wilson APK-, Fitting- & Demodag wordt jullie aangeboden door Golfschool Soestduinen i.s.m. Wilson.

Tijdens een persoonlijk (fitting) moment tussen 10.00 uur – 15.00 uur helpen wij u met uw vragen, technische staat, grips, shaft, etc. Maar op deze dag kunt u óók kosteloos het gehele 2024 programma van Wilson proberen. Onze professionals én technisch personeel van Wilson adviseren u over materialen, keuzes, lengtes, etc. Onderwerpen die aan de orde komen:

 • Zijn de grips kloppend v.w.b. dikte en slijtage?
 • Welke clubs zou iemand wel of niet in de tas willen hebben en waarom?
 • Hoe maken we clubs schoon en tips om ze schoon te houden
 • Wat is de status van de Grip, shaft en klopt de lengte wel?
 • Zijn er makkelijkere clubs om mee te spelen dan waar u nu mee speelt?
 • Dient u clubs te vervangen om verder of preciezer te kunnen slaan?
 • Welke balkeuze is voor u goed?
 • Is uw tas compleet?

Inschrijven kan via een mailtje naar golfschool@golfparksoestduinen.nl of via het onderstaande digitale inschrijfformulier. Er zijn maximaal 30 plaatsen (van 40 minuten) beschikbaar vanaf 10.00 – 15.00 uur; dus reageer snel!!!

  Achternaam*

  Voornaam*

  Deelname basisvoorkeur uur*

  GSM*

  E-mail*

  Opmerkingen

  Wilson APK-, Fitting- & Demodag 25 mei