Maandelijkse ZaMiBo (zaterdagmiddagborrel) vanaf 4 nov.

ZaMiBo (zaterdagmiddagborrel)

Onder het mom van ‘oude tijden herleven’, organiseert Golfpark Soestduinen i.s.m. de Golfvereniging een maandelijkse (élke 1e zaterdag van de maand) ontmoetingsmoment voor gezellige golfvrienden. Een vast moment om elkaar zónder afspraak te ontmoeten en de week te bespreken. Vanaf 4 november hoef je op zaterdagmiddag (vanaf 14.30 – 18.00) géén starttijd meer te reserveren! Oftewel:

  • Loop binnen;
  • Meld je bij de receptie;
  • Ga naar de teebox wanneer en met wie je wilt;
  • Gebruik de ballenspiraal en ga lekker spelen;
  • In 2024 dus nog op: 6 jan, 3 feb & 2 mrt

Wij hanteren geen starttijden, dus spelen (9 of 18) & ritsen. Om de gezelligheid wat aan te moedigen staat elke ZaMiBo (zaterdagmiddagborrel) de BBQ aan en biedt onze Grillmaster jullie wat lekkere hapjes.

De ZaMiBo is alleen in de winterperiode en duurt tot 1 april 2024 staat voor iedereen open die lid is van Golfvereniging Soestduinen, een Golfpark Speel-abonnement heeft of lessen volgt bij onze Golfschool. Heb je dit niet, dan speel je tegen introductietarief.

Nb. Staat er op zaterdagmiddag een (verenigings)wedstrijd in de planning; dan slaan we een keertje over. Zie voor de exacte planning van de ZaMiBo onze maandkalender.

 

Maandelijkse ZaMiBo (zaterdagmiddagborrel) vanaf 4 nov.