Wilson APK- & Demodag 21 Oktober

Zaterdag 21 oktober 2023 stellen wij u, in navolging op de succesvolle edities van eerder dit jaar én voorgaande jaren, weer in de gelegenheid uw golfclubs aan een gratis APK te onderwerpen. Deze Wilson APK- & Demodag wordt jullie aangeboden door Golfschool Soestduinen i.s.m. Wilson.

Tijdens een persoonlijk (fitting) moment tussen 10.00 uur – 16.00 uur helpen wij u met uw vragen, technische staat, grips, shaft, etc. Maar op deze dag kunt u óók kosteloos het gehele 2023 programma van Wilson proberen. Onze professionals én technisch personeel van Wilson adviseren u over materialen, keuzes, lengtes, etc. Onderwerpen die aan de orde komen:

 • Zijn de grips kloppend v.w.b. dikte en slijtage?
 • Welke clubs zou iemand wel of niet in de tas willen hebben en waarom?
 • Hoe maken we clubs schoon en tips om ze schoon te houden
 • Wat is de status van de Grip, shaft en klopt de lengte wel?
 • Zijn er makkelijkere clubs om mee te spelen dan waar u nu mee speelt?
 • Dient u clubs te vervangen om verder of preciezer te kunnen slaan?
 • Welke balkeuze is voor u goed?
 • Is uw tas compleet?

Inschrijven kan via een mailtje naar golfschool@golfparksoestduinen.nl of via het onderstaande digitale inschrijfformulier. Er zijn maximaal 50 plaatsen (van 40 minuten) beschikbaar vanaf 10.00 – 16.00 uur; dus reageer snel!!!

  Achternaam*

  Voornaam*

  Deelname basisvoorkeur uur*

  GSM*

  E-mail*

  Opmerkingen

  Wilson APK- & Demodag 21 Oktober