Superaanbod ! … ons jaarlijkse Zomerlespakket (2023)

Op dit moment draait ons zéér succesvolle Winterlespakket nog bij 4 van onze golfprofessionals. Ook dit jaar (’22-’23) zijn er (inmiddels) ruim 350 mensen wekelijks actief. Afhankelijk per golfprofessional gaat dit duren tot medio april.

Vanaf 1 mei begint ons Zomerlespakket. U kunt lessen inplannen tot 1 november 2023 Klik hier voor alle informatie en inschrijving op een andere pagina (Golfschool Ziomerlespakket) op onze website. Maar natuurlijk kunt u ook terecht bij onze golfprofessionals of receptie van ons Golfpark.

Net als het Winterlespakket bieden wij ook het Zomerlespakket in 2 varianten:

  • Groepsles pakket (14 lessen)
  • Privé les pakket (12 lessen)

De lespakketten zijn ideaal om, tegen een zeer gering tarief (vanaf 12,50 p/uur), gedurende de zomer uw spel door wekelijks ‘onderhoud’ minimaal op peil te houden of een aantal probleempjes onderhanden nemen waardoor u voordeel heeft tijdens het spelen.

Onze Zomer- & Winterlespakketten zijn, bekend in de hele regio, zijn de meest bekende producten van onze Golfschool Soestduinen. Zowel in de winter als in de zomer bedienen wij veel golfers uit de regio, die via dit aantrekkelijke aanbod, wekelijks hun golf skills op niveau houden en willen verbeteren bij één van onze onderstaande golfprofessionals. Klik op de naam voor meer info over de betreffende golfprofessional.

  • Christel v Bergen Walraven (headpro) (alle weekdagen 09.00-18.00 + woensdagavond en weekend 09.00 -17.00; maandag & donderdag niet)
  • René Witteveen (alle weekdagen 09.00-21.00 en weekend 09.00-17.00; maandag & donderdag niet)
  • Serge Pessemier (dinsdag- & woensdagavond 18.00-21.00 en donderdag + zaterdag 09.00-17.00)
  • Ron Groot (dinsdag van 15.00 – 21.00 & vrijdag van 10.00 – 18.00)

Iedereen is welkom, of je nu Hcp 54.0 of Hcp 0.0 hebt of iets daar tussenin. Onze pro’s hebben de ervaring om elk niveau verder (door) te ontwikkelen.