Herstel paden in de golfbaan 7 t/m 14 november

Vanaf maandag 7 november gaan wij  beginnen met fase 1 van het herstel van de paden in de baan. Gezien de omvangrijkheid en kosten heben wij de opderacht voor herstel van de paden in 3 fases verdeeld. De paden worden gerepareerd en aangevuld met een halfverharding Graustabiel. Dit is een samenstelling die iets hard wordt en een wat gele kleur heeft. Zie ook aan de buitenzijde rond de veranda.

U zult vanaf maandag 7 november t/m maandag 14 november zéker overlast ondervinden door de werkzaamheden. Wij verzoeken u vriendelijk maar dringend de werkmensen voorrang te verlenen en tijdig te waarschuwen als zij zich binnen het betreik van de bal bevinden.

 

Fase 1: reparatie van delen die kuilen en boomwortels bevatten

Fase 2: ‘aanhelen’ van de gerepareerde delen met de oude stukken pad

Fase 3: Compleet maken infrastructuur van de paden met nieuwe stukken pad en herstellen van verdwenen paden