Warm aanbod: ons jaarlijkse Winterlespakket

Vanaf 1 november begint ons Winterlespakket. U kunt lessen inplannen tot 1 april 2023 Klik hier voor alle informatie en inschrijving op een andere pagina (Golfschool Winterlespakket) op onze website. Maar natuurlijk kunt u ook terecht bij de receptie van ons Golfpark.

Op dit moment draait ons zéér succesvolle Zomerlespakket nog bij 4 van onze golfprofessionals. Ook deze zomer zijn bijna 275 mensen wekelijks actief. Afhankelijk per golfprofessional gaat dit duren tot eind oktober.

Net als het Zomerlespakket bieden wij ook het Winterlespakket in 2 varianten:

  • Groepsles pakket (12 lessen)
  • Privé les pakket (12 lessen)

De lespakketten zijn ideaal om, tegen een zeer gering tarief (vanaf 12,50 p/uur), gedurende de winter uw spel door wekelijks ‘onderhoud’ minimaal op peil te houden of een aantal probleempjes onderhanden nemen waardoor u voordeel heeft tijdens het spelen vanaf voorjaar/zomer.

Onze Zomer- & Winterlespakketten zijn de meest bekende producten van onze Golfschool Soestduinen. Zowel in de winter als in de zomer bedienen wij veel golfers uit de regio, die via dit aantrekkelijke aanbod, wekelijks hun golf skills op niveau houden en willen verbeteren bij één van onze onderstaande golfprofessionals. Klik op de link voor meer info en inschrijven.