Golfbaan

De 9 holes par 3 baan van Golfpark Soestduinen, is aangelegd op een terrein achter het Royal Hilton Parc Hotel te Soestduinen. Het is een vriendelijke uitdagende baan met lichte glooiingen. De baan wordt omsloten door bos. Door middel van meerdere tees zijn dubbele afslagplaatsen gecreëerd, zodat een afwisselende 18 holes baan gelopen kan worden. Een ideale baan voor de beginnende speler en uitdagend voor de geoefende speler.
Handicap: GVB en baanpermissie/Hdc 54 volstaan.

Openingstijden

De baan én clubhuis zijn van 1 april tot 1 oktober dagelijks geopend van 9.00 tot zeker 21.00 uur, tenzij de weersomstandigheden eerder sluiten nodig maakt.

van 1 oktober tot 1 april is de baan én clubhuis dagelijks geopend van 09.00 tot zeker 21.00, tenzij er de weersomstandigheden eerder sluiten nodig maakt of er geen vraag is naar de oefenfaciliteiten.

Voor leden van Golfvereniging Soestduinen is de baan eerder open. Houdt u er wel rekening mee dat er op de baan ook competities worden gespeeld. U kunt kijken in het maandschema wanneer de baan bezet is.
Oefenmogelijkheden:
– Verlichte Driving range 8 afslagmatten (driving range ballen)
– Verlichte Bunker range 8 afslagmatten in het bos (driving range ballen)
– Verlichte Puttinggreen 9 holes (eigen ballen)                                                                      – Verlichte Chipping & pitching area (driving range ballen)

IMG_8678